Over mij


Mijn passie voor honden begon al vroeg, op mijn verjaardagslijstje stond standaard bovenaan op nummer 1: Ik wil een hond!

Maar dat ging niet, ik was allergisch voor alles wat je maar kon bedenken. Jaren geleden was het eindelijk zover, mijn allergieën de baas, werk en vrije tijd goed in balans en dus op zoek naar een hond. Na een hele lange zoektocht vond ik een buitenlands hondje, een ongelooflijk slimme en knappe schat. Nadat we haar -Niki- geadopteerd hadden ben ik gelijk gaan trainen bij DUTTA en was Niki daar ook een aantal dagen in de dagopvang. Ook bij andere hondenscholen hebben we trainingen gedaan; gehoorzaamheid-, behendigheid-, vuurwerkangst- en funtrainingen.

In de zomer van 2022 werd ik gevraagd om bij hondenopvang Dutta vrijwillig te helpen, ik werd van het idee echt zo gelukkig dat ik dacht dit ga ik proberen. Ik was direct verkocht. Al die lieve viervoeters de hele dag om mij heen, lekker buiten in de zon én in de regen, het maakt mij niet uit. Als de honden er maar zijn dan ben ik blij.

In no time heb ik mijzelf aangemeld bij de Martin Gaus Academie, want als ik iets doe, dan ga ik goed voorbereid aan de slag. Hup aan de studie. Met trots kan ik zeggen dat ik het examen met vlag en wimpel heb gehaald. Dit geeft mij alle vertrouwen dat ik en honden samen horen te zijn.

Naast mijn honden passie ben ik mijn Virtual Assistant tools op de markt aan het brengen en wil ik mijn lieve Illustraties online aanbieden. Wil je mij beter leren kennen of heb je vragen, neem contact met mij op.

  • Barbara van Spaandonk
  • Dagelijks laat ik onze hond Niki uit
  • Eén keer per week dans ik Zumba Fitness
  • Parttime ben ik o.a. Vrijwilligerscoördinator bij Huis73
  • In mijn vrije tijd wandel ik en maak ik digitale illustraties