Informatie


WERKWIJZE

Ik zorg voor een huiselijke dagopvang en fijne wandelingen inclusief rust- en speelmomenten. Maximaal 2 kleine of 1 middelgrote hond.

Laten we eerst even kennismaken en en als er een klik is vullen we het intakeformulier in. Als ik inschat of een proefwandeling of proefovernachting nodig is dan is hetzelfde tarief als hierboven genoemd.

Voor zowel het fysieke als mentale welzijn van de hond (én mens) is het belangrijk dat de vaccinaties of titerschema bijgehouden zijn. Als een hond een besmettelijke ziekte heeft, (bijvoorbeeld Giardia) mag hij helaas niet mee.

Loopse teven kunnen helaas niet bij mij in de thuisopvang. Intacte reuen zijn welkom maar puppy’s helaas niet. Mijn eigen hond vindt het kleine grut helaas helemaal niks. We wandelingen en spelen samen en het baasje zorgt voor voldoende voer en eventuele medicatie.

We wandelen in de omgeving van Rosmalen. Bij extreme temperaturen probeer ik de dagplanning zo aan te passen dat er op een goed moment uitgelaten wordt. Het welzijn van de hond staat altijd voorop.  

Tarieven

Kennismakingsgesprek gratis
Opvang 22 euro per dag (zaterdag of zondag 26,50 euro per dag)
Logeren 31 euro per nacht
Korting: 2 honden op 1 adres 10% korting 2de hond

Helaas zit ik op dit moment vol en neem ik geen nieuwe hondjes aan!

BESCHIKBAARHEID

Neem gerust contact met mij op voor vragen, opmerkingen of leuke ideeën. Ik werk samen met Dutta en ben ook Vrijwilligerscoördinator bij Huis73.

VAKANTIE

Van vrijdag 13 oktober tot en met zondag 22 oktober hebben we vakantie.