Informatie


WERKWIJZE

Ik zorg voor een huiselijke dagopvang en fijne wandelingen inclusief rust- en speelmomenten.

Laten we eerst even kennismaken en en als er een klik is vullen we het intakeformulier in. Als ik inschat of een proefwandeling of proefovernachting nodig is dan is hetzelfde tarief als hierboven genoemd.

Voor zowel het fysieke als mentale welzijn van de hond (én mens) is het belangrijk dat de vaccinaties of titerschema bijgehouden zijn. Als een hond een besmettelijke ziekte heeft, (bijvoorbeeld Giardia) mag hij helaas niet mee.

Teven en reuen (ook de ongecastreerde reuen) zijn welkom, loopse teven en puppy’s helaas niet. Mijn eigen hond behoort tot de toelatingscommissie en vindt het kleine grut helaas helemaal niks. We wandelingen en spelen samen en het baasje geeft voldoende voer en eventuele medicatie mee.

We wandelen in de omgeving van Rosmalen. Bij extreme temperaturen probeer ik de dagplanning zo aan te passen dat er op een goed moment uitgelaten wordt. We hebben airco thuis en in de auto zodat de hond niet oververhit raakt. Het welzijn van de hond staat altijd voorop.  

Tarieven

Kennismakingsgesprek gratis
Opvang 22 euro per dag (zaterdag of zondag 26,50 euro per dag)
Logeren 31 euro per nacht

barbara@hondenopvangdegrootewielen.nl

BESCHIKBAARHEID

Neem gerust contact met mij op voor vragen, opmerkingen of leuke ideeën. Naast de honden ben ik Virtual Assistant en Vrijwilligerscoördinator bij Huis73.

VAKANTIE

Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 21 juli heb ik vakantie.